Main Menu
Welcome
Username:

Password:[ ]
Online
Guests: 1, Members: 0 ...

most ever online: 50
(Members: 0, Guests: 50) on 11 Jan : 17:00

Members: 1350
Newest member: alabala2
COVID-19

ВАЖНО!

Уважаеми Моряци,
За опазването на Вашето здраве, както и Във връзка със заповед № РД-01-415/24.08.2022 при посещенията в офиса на „Промар“ ООД, най-учтиво ви молим, да спазвате следните временни противоепидемиологич ни мерки:
Посещения в офиса от моряци, на които престои назначение на кораб, да бъдат предварително съгласувани за конкретен ден и час с отговорния крю мениджър, с цел избягване струпването на хора в офиса.
Моряци, които не ползват посредническите услуги на фирмата, но биха желали да я посетят, моля, предварително да позвъняват първо на тел. 052 635 450 за уговаряне на удобен ден и час за посещение.
Всички моряци, които преподновяват документи, моля, да използват възможността да ни изпратят сканираните копия по електронен път на официалния e-mail: office@promarltd.net.
Моля, използвайте дезинфектанта, поставен на входа на офиса. Препоръчваме спазването на дистанция от 1,5 метра, както и носенето на маска.
За ваша информация: твърдите повърхности в офиса, като бюра, столове и дръжки на врати се дезинфекцират след Вашето посещение.
Благодарим за разбирането!